Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 01261

Количка за багаж Heson XL-6A

  • Достапно по нарачка

- Нема дополнителен опис за овој производ.

Земја на потекло: China

- Наменет за превоз на облека и багаж во хотели
- Носивост 200 kgr
- Изработена од метална рамка со полимерна обвивка
- RAL боја на металната конструкција
- Шасија со 4 ротирачки тркала
- Гумирани тркала кои не оставаат траги
- Димензии: (W)660mm x (H)950mm x (D)1280mm

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

01227 Lesno tovarna kolichka - tip A
01227 Лесно товарна количка - тип А


Достапно по нарачка 
01259 Kolichka za bagazh Heson XL-2
01259 Количка за багаж Heson XL-2


Достапно по нарачка 
01213 Restorantska kolichka na 4 nivoa
01213 Ресторантска количка на 4 нивоа


Достапно по нарачка 
00595 Otvorena kolichka za sobarki
00595 Отворена количка за собарки


Достапно по нарачка 
00611 Kolichka za seviranje tip - A
00611 Количка за севирање тип - А


Достапно по нарачка 
01258 Kolichka za bagazh Heson XL-3
01258 Количка за багаж Heson XL-3


Достапно по нарачка