Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 00595

Отворена количка за собарки

  • Достапно по нарачка

Колички со одличен квалитет создадени да траат и да ги опслужат потребите на вашите гости!

- Идеална за соби и апартмани во хотели, одморалишта и хотелски комплекси.
- Изработена од метална рамка со полимерна обвивка
- RAL боја на металната конструкција,
- странични панели и countertops од двострана ламинирана иверка
- Дистрибутивна кутија за потрошен материјал.
- четири подвижни краци
- Ротација на тркалата за 180 степени и нивно заклучување за време на работниот процес.
- Шасија со 4 ротирачки тркала.
- Италијански тркала Tellure rota, тркалата не оставаат траги и се од серија за професионални потреби.
- Се испорачува со две текстилни кеси
- Можност за поставување на рекламен натпис на торбите.
- Голем избор на боја на дрво, како и текстилни кеси.
- Можност за промена на димензиите.
- Капацитет на товар до 80 килограми.


На барање на клиентот можеме да обезбедиме:
- корпи за пепелници изработени од незапаливи материјали
- системи за чистење - џогери, четки, кофи
- полици за весници, списанија и брошури

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

01175 Kolichka za bagazh - 200kgr
01175 Количка за багаж - 200kgr


Достапно по нарачка 
01261 Kolichka za bagazh Heson XL-6A
01261 Количка за багаж Heson XL-6A


Достапно по нарачка 
00610 Kolichka za dopolna i serviranje
00610 Количка за дополна и сервирање


Достапно по нарачка 
01230 Tovarna kolichka so platforma - inoks
01230 Товарна количка со платформа - инокс


Достапно по нарачка 
00601 Metalna kolichka za valkan vesh
00601 Метална количка за валкан веш


Достапно по нарачка 
00594 Kolichka za sobarki so edna korpa - Model A
00594 Количка за собарки со една корпа - Модел А


Достапно по нарачка