Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 00717

Хотелски бокал сет Heson I-H1261

  • Достапно по нарачка

- Нема дополнителен опис за овој производ.

Земја на потекло: China

Хотелски бокал сет (Welcome Tray) Honeyson I-H1261


*Изработен од нерѓосувачки челик
*Капацитет: 0.6 Л
*Моќност:1000W
*On/Off функција
*Автоматско исклучување
*Лесно чистење и одржување
*Светлосен индикатор
*Ротирачка основа на бокалот
*Термо заштита
*Прегледна внатрешност
Достапен во неколку варијанти/бои

Напомена: Чашите не се вклучени во сетот!

Certificate : CE, CB,SASO

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

00531 Minibar ISM Unique Series 307
00531 Минибар ISM Unique Series 307


Достапно по нарачка 
00796 Statichno ogledalo so LED svetlo Heson HS-539
00796 Статично огледало со LED светло Heson HS-539


Залиха:  
01085 Minibar Heson BC-40A
01085 Минибар Heson BC-40A


Достапно по нарачка 
01175 Kolichka za bagazh - 200kgr
01175 Количка за багаж - 200kgr


Достапно по нарачка 
01269 Minibar Heson XC-25 so staklena vrata
01269 Минибар Heson XC-25 со стаклена врата


Достапно по нарачка 
01281 Minibar Heson XCS-40AS-BL
01281 Минибар Heson XCS-40AS-BL


Достапно по нарачка