Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

ПОПУЛАРНИ ПРОИЗВОДИ

01096 Hotelski Telefon 0001B
01096 Хотелски Телефон 0001B


Достапно по нарачка 
00892 SHampon Aqua Senses Press&Wash
00892 Шампон Aqua Senses Press&Wash


Достапно по нарачка 
00717 Hotelski bokal set Heson I-H1261
00717 Хотелски бокал сет Heson I-H1261


Достапно по нарачка 
00127 Aqua Senses Press&Wash (3vo1)
00127 Aqua Senses Press&Wash (3во1)


Залиха:  
00729 Aparat za espreso (Nespresso), bokal Heson na drvena podloga
00729 Апарат за еспресо (Nespresso), бокал Hеson на дрвена подлога


Залиха:  
01142 SHampon za kosa Naturals Remedies Pump
01142 Шампон за коса Naturals Remedies Pump


Достапно по нарачка 
00593 Kolichka za sobarki so dve korpi
00593 Количка за собарки со две корпи


Достапно по нарачка 
00712 Minibar ISM Peltier Series 401-THG
00712 Минибар ISM Peltier Series 401-THG


Достапно по нарачка 
00797 A1 Pro aparat za osvezhuvach na prostor 300m2
00797 A1 Pro апарат за освежувач на простор 300м2


Залиха:  
01082 Frizhider za vino Honeyson 95L
01082 Фрижидер за вино Honeyson 95L


Достапно по нарачка 
01075 Frizhider za vino Honeyson 158L
01075 Фрижидер за вино Honeyson 158L


Достапно по нарачка 
01195 Aparat za osvezhuvach na prostor Auramax 1200S
01195 Апарат за освежувач на простор Auramax 1200S


Достапно по нарачка 
01192 Aparat za osvezhuvach na prostor A1 Eco
01192 Апарат за освежувач на простор А1 Eco


Достапно по нарачка 
00556 Hotelski sef Minibar Systems Smart Box NG Laptop L
00556 Хотелски сеф Minibar Systems Smart Box NG Laptop L


Достапно по нарачка 
00560 Micro aparat za osvezhuvach na prostor
00560 Micro апарат за освежувач на простор


Залиха:  
00741 Avtomatski sushach za race Honeyson DB2000
00741 Автоматски сушач за раце Honeyson DB2000


Достапно по нарачка 
01113 Mini bar Retro Red
01113 Мини бар Retro Red


Достапно по нарачка 
01201 Aparat za osvezhuvach na prostor Trioscent Pro
01201 Апарат за освежувач на простор Trioscent Pro


Достапно по нарачка 
01198 Aparat za osvezhuvach za prostor Maxxpro 600
01198 Апарат за освежувач за простор Maxxpro 600


Достапно по нарачка 
00704 Digitalna vaga Heson HS-1102
00704 Дигитална вага Heson HS-1102


Достапно по нарачка 
01114 Minibar  ISM Retro Green
01114 Минибар ISM Retro Green


Достапно по нарачка 
00783 Pomoshen krevet na rasklopuvanje (195cm x 90cm) so 20cm dushek
00783 Помошен кревет на расклопување (195cm x 90cm) со 20cm душек


Достапно по нарачка 
00730 Fen za kosa Heson F18
00730 Фен за коса Heson F18


Достапно по нарачка 
00638 Pomoshen krevet na rasklopuvanje 200h90cm
00638 Помошен кревет на расклопување 200х90цм


Достапно по нарачка 
01108 Hotelski sef Heson D1541N
01108 Хотелски сеф Heson D1541N


Достапно по нарачка 
00595 Otvorena kolichka za sobarki
00595 Отворена количка за собарки


Достапно по нарачка 
00648 Hotelski sef Monte Buena
00648 Хотелски сеф Monte Buena


Залиха:  
00733 Fen za kosa Heson F13
00733 Фен за коса Heson F13


Достапно по нарачка 
01069 Pegla (suvo peglanje) Heson HS-07
01069 Пегла (суво пеглање) Heson HS-07


Достапно по нарачка 
01203 Toaletna hartija slozhenki (200x40)
01203 Тоалетна хартија сложенки (200x40)


Залиха: