Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

Хотелска опрема (268) Hotelska opremaСефови


Фенови


Мини барови


Огледалa


Welcome Trays


Пегли и даски за пеглање


Држачи за куфер


Корпи за отпадоци


Хотелски колички


Телефони


Помошни кревети


Ваги за телесна тежина


Батериски светилки


Апарати за кафе