Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

Добредојдовте на веб-страницата на нашата компанија, Техно Импекс 99 Хорека Гроуп којa веќе дваесет и четири години успешно работи во Хо-Ре-Ка секторот. Од 1999 година, ние сме Ваш партнер во нудејќи квалитетни услуги и производи.

Лоцирани сме во Скопје, Македонија, и со долгогодишната работа и искуство градиме репутација на одговорен партнер. Нашиот тим е составен од стручни лица кои секогаш се посветуваат за да одговорат на секое барање на нашите клиенти.

Растеме брзо и постојано се надградуваме за да одговориме на потребите на нашите клиенти. Нашата посветеност кон квалитетот и професионализмот не е само ветување, туку наш начин на живот. 

  •  Визија 

Визијата на Техно Импекс 99 Хорека Гроуп е да станеме водечки и најдоверлив партнер во Хо-Ре-Ка секторот во Македонија и регионот. Се стремиме кон извонредност и иновации, со цел да ја промениме индустријата и да го задоволиме секое барање на клиентот. Нашата цел е да бидеме препознаени како симбол на квалитет и надминување на очекувањата на клиентите.

  • Мисија

Нашата мисија е да го поддржиме растот и успехот на нашите клиенти во Хо-Ре-Ка секторот. Преку пружање на висококвалитетни производи, иновативни решенија и квалитетна услуга, ние им помагаме на нашите клиенти да ги постигнат своите цели и да ги задоволат потребите на нивните гости. Се стремиме да бидеме доверлив партнер, со софистициран пристап во секој аспект на нашата работа.

Квалитет на брендови и производи

Во Техно Импекс 99, ние сме посветени на изборот на највисококвалитетни брендови и производи за нашите клиенти. Со анализа на пазарот и ги сортираме само најдобрите марки и производи што ги исполнуваат светските стандарди за квалитет и перформанси. Соработуваме со реномирани локални и меѓународни добавувачи, што ни овозможува да им понудиме на нашите клиенти широк спектар на производи, прилагодени на нивните потреби.

Секој бренд и производ што го нудиме е претходно испитан и проверен, за да се осигураме дека задоволува сите наши стандарди за квалитет и перформанси. Ние веруваме во продуктите што ги нудиме и гарантираме дека секој производ што го купите од нас ќе ви пружи извонредно и задоволително искуство.

 

 

  • Застапништво

 

Техно Импекс 99 е официјален застапник за Македонија на следниве брендови за премиум хотелска козметика:

• ADA Cosmetics

• iHotel

• Honeyson 

• Northmace&Hendon

• ISM

• Minibar Systems

• Nofer

• Bentley

 

Наша цел е да бидеме Ваш доверлив партнер, кој го поддржува растот и успехот на своите клиенти во Хо-Ре-Ка секторот. Со посветеност и квалитет стремиме да бидеме прва опција за сите вашите потреби и барања, па затоа мотото ни е:

"Совршена козметика и опрема, незаборавно искуство за сите!"