Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

Техно Импекс 99 Horeca Group - Врвна услуга повеќе од 24 години!

Колички за собарки
Прелистајте производи
Навлаки за перници и прекривачи
Прелистајте производи

Популарни производи

01096 Hotelski Telefon 0001B
01096 Хотелски Телефон 0001B


Достапно по нарачка 
00892 SHampon Aqua Senses Press&Wash
00892 Шампон Aqua Senses Press&Wash


Достапно по нарачка 
00717 Hotelski bokal set Heson I-H1261
00717 Хотелски бокал сет Heson I-H1261


Достапно по нарачка 
00127 Aqua Senses Press&Wash (3vo1)
00127 Aqua Senses Press&Wash (3во1)


Залиха:  
00729 Aparat za espreso (Nespresso), bokal Heson na drvena podloga
00729 Апарат за еспресо (Nespresso), бокал Hеson на дрвена подлога


Залиха:  
01142 SHampon za kosa Naturals Remedies Pump
01142 Шампон за коса Naturals Remedies Pump


Достапно по нарачка 

Нови производи

01381 PVC drzhach za Smart Care Lato Collection
01381 PVC држач за Smart Care Lato Collection


Залиха:  
01380 Smart Care Lato Collection (3 vo 1)
01380 Smart Care Lato Collection (3 во 1)


Залиха:  
01379 Bezbednosna traka Tenura Fabric
01379 Безбедносна трака Tenura Fabric


Достапно по нарачка 
01378 Naturals Remedies losion za telo refill 3l.
01378 Naturals Remedies лосион за тело refill 3л.


Достапно по нарачка 
01377 Naturals Remedies Gel&SHampon refill 3l.
01377 Naturals Remedies Гел&Шампон refill 3л.


Достапно по нарачка 
01376 Aqua Senses techen sapun refill 3l.
01376 Aqua Senses течен сапун refill 3л.


Достапно по нарачка