Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

Внесете Ваше име
Внесете валидна E-mail адреса
Недостасува порака
Вашата порака е успешно испратена!
Се извинуваме, настана грешка при испраќањето на пораката. Пробајте повторно или подоцна.

ТЕХНО ИМПЕКС 99 ДООЕЛ

Дирекција:

ул. Анкарска бр.4, Скопје

Подружница бр.1

ул. Варшавска бр.2/2-26

e-mail: contact@ti99.mk

 

• Благој Тодоровски 

blagoj@ti99.mk

071 324 519

• Бојан Галевски

bojan@ti99.mk

071 292 679