Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 01096

Хотелски Телефон 0001B

  • Достапно по нарачка

- Нема дополнителен опис за овој производ.

Земја на потекло: China

*Црна и бела боја
*Конференциски повик кој може да содржи 3 или повеќе члена
*Водоотпорен
*Отпорен на грмотевици
*Доколку снема струја во објектот сите контакти се зачувуваат
*USB порт на кој може да се полни мобилен телефон
*Прелиен со боја која не обледува
*Светлечки индикатор при дојдовни повици

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

00750 Korpa za otpadoci 9L so pedala WD-A1-9L
00750 Корпа за отпадоци 9Л со педала WD-A1-9L


Достапно по нарачка 
00599 Kolichka za valkan vesh
00599 Количка за валкан веш


Достапно по нарачка 
00780 Statichno ogledalo Heson HT-66
00780 Статично огледало Heson HT-66


Залиха:  
00757 Korpa za otpadoci 20L so pedala WD-ST-20L
00757 Корпа за отпадоци 20Л со педала WD-ST-20L


Достапно по нарачка 
00598 Higienska kolichka
00598 Хигиенска количка


Достапно по нарачка 
00731 Fen za kosa Heson F17
00731 Фен за коса Heson F17


Достапно по нарачка