Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 00717

Хотелски бокал сет Heson I-H1261

  • Достапно по нарачка

- Нема дополнителен опис за овој производ.

Земја на потекло: China

Хотелски бокал сет (Welcome Tray) Honeyson I-H1261


*Изработен од нерѓосувачки челик
*Капацитет: 0.6 Л
*Моќност:1000W
*On/Off функција
*Автоматско исклучување
*Лесно чистење и одржување
*Светлосен индикатор
*Ротирачка основа на бокалот
*Термо заштита
*Прегледна внатрешност
Достапен во неколку варијанти/бои

Напомена: Чашите не се вклучени во сетот!

Certificate : CE, CB,SASO

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

01108 Hotelski sef Heson D1541N
01108 Хотелски сеф Heson D1541N


Достапно по нарачка 
01271 Silent minibar Heson BC-20 so staklena vrata
01271 Silent минибар Heson BC-20 со стаклена врата


Достапно по нарачка 
00612 Luksuzna kolichka za bagazh - Antracit
00612 Луксузна количка за багаж - Антрацит


Достапно по нарачка 
00535 Minibar ISM Platinum Series 521
00535 Минибар ISM Platinum Series 521


Достапно по нарачка 
00711 Bateriska svetilka za vo soba Heson HSF-01
00711 Батериска светилка за во соба Heson HSF-01


Достапно по нарачка 
00525 Корпа за отпадоци Northmace President


Достапно по нарачка