Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 01096

Хотелски Телефон 0001B

  • Достапно по нарачка

- Нема дополнителен опис за овој производ.

Земја на потекло: China

*Црна и бела боја
*Конференциски повик кој може да содржи 3 или повеќе члена
*Водоотпорен
*Отпорен на грмотевици
*Доколку снема струја во објектот сите контакти се зачувуваат
*USB порт на кој може да се полни мобилен телефон
*Прелиен со боја која не обледува
*Светлечки индикатор при дојдовни повици

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

00528 Pegla (na parea) Northmace President
00528 Пегла (на пареа) Northmace President


Достапно по нарачка 
01263 Kolichka za sobarki so edna korpa (zatvorena) Heson
01263 Количка за собарки со една корпа (затворена) Heson


Достапно по нарачка 
00543 Minibar ISM Eco Series 40
00543 Минибар ISM Eco Series 40


Достапно по нарачка 
00612 Luksuzna kolichka za bagazh - Antracit
00612 Луксузна количка за багаж - Антрацит


Достапно по нарачка 
01271 Silent minibar Heson BC-20 so staklena vrata
01271 Silent минибар Heson BC-20 со стаклена врата


Достапно по нарачка 
01288 Hotelski sef Heson E4035
01288 Хотелски сеф Heson E4035


Достапно по нарачка