Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 00738

Статичен фен Heson D07

  • Залиха:

- Нема дополнителен опис за овој производ.

Земја на потекло: China

*Моќност:1200-1600W
*Заштита од прегревање
*Изработен од квалитетна ABS пластика
*3 брзини
*2 нивоа на топол и 1 ниво на ладен воздух
*Рамномерно распоредување на топлина
*Насочувач на воздух
*Приклучот за машинка за бричење
*Безбедносно копче
*Модерен дизајн
*Лесен за употреба и одржување
*Достапен во 2 бои
* Гаранција 365 дена.

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

01091 Minibar Heson HS-42G
01091 Минибар Heson HS-42G


Достапно по нарачка 
01259 Kolichka za bagazh Heson XL-2
01259 Количка за багаж Heson XL-2


Достапно по нарачка 
00748 Korpa za otpadoci 5L so pedala WD-A1
00748 Корпа за отпадоци 5Л со педала WD-A1


Достапно по нарачка 
01229 Tovarna kolichka so platforma
01229 Товарна количка со платформа


Достапно по нарачка 
00379 Statichen fen Northmace Classic
00379 Статичен фен Northmace Classic


Достапно по нарачка 
00750 Korpa za otpadoci 9L so pedala WD-A1-9L
00750 Корпа за отпадоци 9Л со педала WD-A1-9L


Достапно по нарачка