Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 01379

Безбедносна трака Tenura Fabric

  • Достапно по нарачка

*Се нанесува на рамни површини
*Го намалува ризикот од мрдање на предметите
*Достапна во ширини од 25mm до 100mm
*Должина на ролна - 25 метри

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

01315 Fluoroscentna bezbednosna traka so visok sjaj H3452 & H3454
01315 Флуоросцентна безбедносна трака со висок сјај H3452 & H3454


Достапно по нарачка 
01344 Reflektirachka bezbednosna traka H6601
01344 Рефлектирачка безбедносна трака H6601


Достапно по нарачка 
01310 Podni znaci za bezbednost H7501
01310 Подни знаци за безбедност H7501


Достапно по нарачка 
01320 Fluoroscentna bezbednosna traka za obelezhuvanje ramki H8152 & H8154
01320 Флуоросцентна безбедносна трака за обележување рамки H8152 & H8154


Достапно по нарачка 
01299 Samolepliva bezbednosna traka H3456
01299 Самолеплива безбедносна трака H3456


Достапно по нарачка 
01314 Fluoroscenta bezbednosna traka za opasnost H3403D
01314 Флуоросцента безбедносна трака за опасност H3403D


Достапно по нарачка