Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01232 Toaletna hartija 10...
Шифра: 01232

Тоалетна хартија 100% целулоза, трослојна 9.5м (24/1)

  • Залиха:

- Нема дополнителен опис за овој производ.

Земја на потекло: Македонија

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

00511 Toaletna hartija Mini DZHambo troslojna 110m 12/1
00511 Тоалетна хартија Мини Џамбо трослојна 110м 12/1


Залиха:  
00508 Brisach za race, centralno izvlekuvanje Premium 140m (6/1)
00508 Брисач за раце, централно извлекување Премиум 140м (6/1)


Залиха:  
00679 Toaletna hartija 100% celuloza, troslojna 15m (40/1)
00679 Тоалетна хартија 100% целулоза, трослојна 15м (40/1)


Залиха:  
00440 Toaletna hartija Mini 12/1
00440 Тоалетна хартија Мини 12/1


Залиха:  
00652 Toaletna hartija Mini DZHambo dvoslojna 130m. (12/1)
00652 Тоалетна хартија Мини Џамбо двослојна 130м. (12/1)


Залиха:  
01232 Toaletna hartija 100% celuloza, troslojna 9.5m (24/1)
01232 Тоалетна хартија 100% целулоза, трослојна 9.5м (24/1)


Залиха: