Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ... 01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 01194

Апарат за освежувач на простор Auramax 1200L

  • Залиха:

Ефикасно на големи површини.
Создава совршен амбиент на добар мирис.
Елегантни, дискретни и кориснички дифузери.
Напредна технологија за микро дифузија.
Дигитален дисплеј со 24 часовна работа.
Прилагодливи времиња на стартување и запирање.
Прилагодлива дифузија и интервали на мирување.
Функција за вклучување/исклучување за викенд.
Достапни се различни јазични избори.
Лесна и чиста замена на касетите со арома масло.
Поставување на рамна површина.
Ниска потрошувачка на енергија.
Покриеност до 1200 m3.

Земја на потекло: Turkey

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

01192 Aparat za osvezhuvach na prostor A1 Eco
01192 Апарат за освежувач на простор А1 Eco


Достапно по нарачка 
01291 OdourX Odstranuvach na mirizba od cigari 500ml.
01291 OdourX Одстранувач на миризба од цигари 500мл.


Залиха:  
01199 Aparat za osvezhuvach za prostor Maxxpro 600 Bluetooth
01199 Апарат за освежувач за простор Maxxpro 600 Bluetooth


Достапно по нарачка 
01196 Aparat za osvezhuvach na prostor 1200W
01196 Апарат за освежувач на простор 1200W


Достапно по нарачка 
00800 Kertridzh za A1 Pro osvezhuvach - Horizon (450ml)
00800 Кертриџ за A1 Pro освежувач - Horizon (450ml)


Залиха:  
00801 Kertridzh za A1 Pro osvezhuvach - Marine Life (450ml)
00801 Кертриџ за A1 Pro освежувач - Marine Life (450ml)


Залиха: