Употреба на колачиња

Нашата веб страница користи т.н. колачиња за порелевантна функционалност.

Со продолжување на листање на веб страницата ја прифаќате употребата на истите.

  • +389 71 324 519

    +389 71 292 679

01381 PVC drzhach za Smart ...
Шифра: 01379

Безбедносна трака Tenura Fabric

  • Достапно по нарачка

*Се нанесува на рамни површини
*Го намалува ризикот од мрдање на предметите
*Достапна во ширини од 25mm до 100mm
*Должина на ролна - 25 метри

*Независно од видот на производите и цената на истите, доставата на вашата нарачка е на наш трошок!

*Секоја нарачка ќе биде процесирана и доставена во рок до 3 работни дена по приемот на уплатата!

Слични производи

01345 Visoko reflektirachka bezbednosna traka H6604
01345 Високо рефлектирачка безбедносна трака H6604


Достапно по нарачка 
01312 Markeri za magacin i markeri za paleti H7502 & H7503
01312 Маркери за магацин и маркери за палети H7502 & H7503


Достапно по нарачка 
01302 Debela bezbednosna traka H3404
01302 Дебела безбедносна трака H3404


Достапно по нарачка 
01307 Lesno ostranliva bezbednosna traka H3427
01307 Лесно остранлива безбедносна трака H3427


Достапно по нарачка 
01314 Fluoroscenta bezbednosna traka za opasnost H3403D
01314 Флуоросцента безбедносна трака за опасност H3403D


Достапно по нарачка 
01309 Traka za obelezhuvanje izlez od pozhar H3416
01309 Трака за обележување излез од пожар H3416


Достапно по нарачка